Site-ul www.LaCercei.ro a fost înregistrat la registratura generala a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 32351 în data de 30 iulie 2014.

Conform Legii nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, BUF DIANA INTREPRINDERE INDIVIDUALA, administratorul www.LaCercei.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a efectua in bune conditii facturarea si livrarea produselor comandate de tine pe site-ul nostru si a serviciilor de reclama, marketing si publicitate. Asadar, www.LaCercei.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite cupoane cadou sau alte mesaje specifice.

Nu esti obligat(a) sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru operarea si livrarea produselor comandate de tine pe site-ul www.LaCercei.ro. Refuzul tau determina imposibilitatea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea acestora. Daca unele dintre datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa ta de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa ta de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

www.LaCercei.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

In calitate de utilizator al acestui site, te poti informa suplimentar asupra legislatiei in vigoare accesand site-ul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal la http://www.dataprotection.ro/