Termeni si Conditii

Magazinul online (site-ul) www.LaCercei.ro este administrat de BUF DIANA INTREPRINDERE INDIVIDUALA, inregistrat in BRASOV la Registrul Comertului cu nr. F8/530/19.04.2013 si CUI: 31540442. 

Sediu Social: B-dul Garii 12, Bl.13, Sc.D, Ap.8, Brasov 500203

Tel: +40 (742) 39 54 99

E-mail: [email protected]
Conditiile prezentate mai jos se considera acceptate prin utilizarea site-ului (accesul, vizitarea, navigarea si achizitionarea produselor) motiv pentru care te rugam sa le citesti cu mare atentie. Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia utilizatorilor termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.LaCercei.ro

www.LaCercei.ro isi rezerva dreptul de a modifica aceste conditii in orice moment fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza site-ul, denumite in continuare „Utilizatori”, modificari ce vor deveni efective in momentul publicarii lor pe site. Utilizatorii vor avea in permanenta acces la TERMENI SI CONDITII, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului www.LaCercei.ro (reprezentat de imagini, texte, grafica web, programe si alte date) este proprietate a BUF DIANA INTREPRINDERE INDIVIDUALA si nu poate fi utilizat, distribuit, reprodus, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea in alte lucrari a continutului acestui site sau a oricarei parti sunt interzise. Extragerea oricarei informatii urmata de orice utilizare in scopuri comerciale care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Utilizatorii sunt de asemenea de acord sa nu interfereze in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care restrictioneaza sau previn utilizarea, copierea de continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

De asemenea, este interzisa reproducerea, partiala sau totala a modelelor de bijuterii comercializate pe site-ul www.LaCercei.ro, in caz contrar ne vom adresa autoritatilor competente.

 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Te rugam sa te asiguri ca ai verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.LaCercei.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Pentru a returna produsele, clientul are obligatia de a notifica in scris www.LaCercei.ro despre intentia sa prin e-mail la adresa [email protected] in maxim 48 de ore de la primirea produsului. Produsele vor fi returnate in maximum 14 zile de la data primirii coletului. Produsele returnate trebuie sa aiba ambalajul original si actele care le-au insotit si sa nu prezinte nicio urma de uzura. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, acesta fiind responsabil si de eventualele deteriorari sau pierderi ale produselor pe timpul transportului de retur.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. In maxim 30 de zile lucratoare, iti vom inapoia contravaloarea produselor. Suma inapoiata este strict formata din contravaloarea produselor si nu cuprinde taxele de transport. www.LaCercei.ro isi rezerva dreptul sa nu accepte primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

 

Declinarea responsabilitatii

Ne straduim ca informatiile referitoare la produsele oferite pe site-ul www.LaCercei.ro sa fie cat mai corecte, totusi nu poate fi in totalitatea exclusa posibilitatea aparitiei unor erori. In cazul aparitiei erorilor, vom incerca sa le eliminam cat de repede cu putinta.
Noi incercam sa iti prezentam fiecare produs cat mai exact, totusi nu putem fi raspunzatori pentru eventualele diferente intre culoarea reala a produsului si cea afisata pe monitorul utilizatorului. Culorile produselor afisate pot aparea diferit pe monitorul utilizatorului (de ex. datorita tipului sau configurarii acestuia).

www.LaCercei.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli de tiparire, in ceea ce priveste produsele, preturile si caracteristicile acestora. In cazul in care se constata o astfel de eroare, comanda in cauza va fi anulata iar clientului i se va aduce la cunostinta.

De asemenea, www.LaCercei.ro poate include in continut link-uri catre alte site-uri. www.LaCercei.ro nu se face responsabil pentru continutul acestor linkuri.

 

Frauda

In scopul utilizarii anumitor sectiuni ale site-ului www.LaCercei.ro este necesara crearea unui cont personal. In momentul plasarii unei comenzi esti de acord ca datele tale personale sunt reale si corecte si utilizate in nume propriu sau autorizat. Prin prezenta, utilizatorul declara ca isi asuma integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschide pe site si, in consecinta, sfatul nostru este asigurarea securitatii parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului detinut este compromisa, utilizatorul trebuie sa anunte imediat administratorul site-ului. www.LaCercei.ro nu este responsabil pentru daunele care sunt cauzate utilizatorului sau tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului www.LaCercei.ro, utilizatorul declara acordul asupra faptului ca legile Romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa care ar putea aparea intre utilizatori si www.LaCercei.ro si/sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila a acestora, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Disponibilitatea serviciului

www.LaCercei.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestui site fara notificare prealabila.

 

Daca ai intrebari ori nelamuriri in legatura cu termenii si conditiile de utilizare, nu ezita sa ne contactezi prin intermediul formularului de contact, la telefon 0742.395.499 sau pe email la [email protected]