Cadouri Artizan Urban si LaCercei pentru Valentine’s Day

Vin sarbatorile, vin sarba… cum? Ati mai auzit asta de curand? Pai, e adevarat: vin sarbatorile pentru doamne, asa ca declaram deschis sezonul cadourilor de la parteneri cu o colectie speciala pentru Valentine’s Day.

Stim, in fiecare an se umple Internetul de meme-uri despre cat de grea este pentru barbati perioada care incepe cu Valentine’s Day si se termina cu 8 Martie. Ca trebuie sa alerge iar dupa cadouri si flori si sa fie mai draguti si mai atenti decat de obicei, un adevarat efort. O fi asta motivul pentru care imediat dupa vine ziua aceea in care se beau aproximativ 40 de pahare? Cine stie…

Fratilor, intelegem si suntem alaturi de voi: am creat o colectie minunata de cadouri pentru doamne cu care va puteti usura misiunea considerabil! Deci cu ce va putem ajuta noi ca sa aveti un Valentine’s Day nu numai linistit, dar plin de afectiunea corespunzatoare zilei: bijuterii (pandantive si seturi de pandativ & cercei) si tablouri steampunk.

Stim, totul e plin de inimioare, iar conceptul pare siropos? Ei bine, noi n-o vedem asa, ci ca pe o colectie pe care am creat-o din inima si ne dorim ca cei care daruiesc mai departe din ea sa puna aceeasi inima in gestul lor.

In general, suntem destul de conservatori din punct de vedere cromatic in creatiile noastre, dar nu puteam lasa VDay-ul sa treaca fara un pic de rosu. Bine, fara mult rosu pentru ca am pus multa pasiune si multa vibratie personala in aceasta colectie.

Am pastrat materia prima traditionala a stilului steampunk: piese de ceas, elemente din inox si baze metalice, carora le adaugam rasina pentru finisare si un pic de lemn, ca nota personala. Insa am incercat sa nu repetam modelele anilor trecuti; am creat compozitii noi pe care le puteti admira si comanda dupa pofta inimii – si vorbim, totusi, despre cel mai potrivit sezon pentru a manifesta aceasta pofta – in sectiunea speciala pe care am organizat-o pe site.

Cat despre tablouri, alegeti ce va place din fotografiile acestea si scrieti-ne ca sa va lamuriti despre dimensiuni, pret si durata de productie + livrare a comenzii. Ca idee, produsele din colectia de Valentine’s Day au preturi dupa cum urmeaza: bijuteriile – intre 29 si 130 de lei, iar tablourile – intre 130 si 350 de lei.

Toate produsele vor fi disponibile doar la comanda online, am hotarat ca asa este mai usor pentru noi si mai accesibil pentru voi decat sa le plimbam pe la targurile dedicate VDay. Si stim ca domnii prefera, mai degraba, asa decat sa mearga la cumparaturi de cadouri offline.

Doamnelor, sa nu credeti ca v-am neglijat in povestea noastra de astazi. Nicidecum. Am vrut doar sa-i imprietenim nitel pe domni cu conceptul de Valentine’s, sa nu mai fuga de el! Noi stim ca voi ne sunteti alaturi si ca va oferiti voua insiva mereu cadouri.

Iar regula noastra de baza sta in picioare in continuare: va oferim din inima, pe tot parcursul anului, nu doar acum, o pereche de cercei in dar la orice comanda, clar!

Sharing is caring