Bijuteriile noastre – purtate de o campioana!

Cu mare mandrie anuntam ca LaCercei a fost una dintre marcile romanesti pe care Ana-Maria Branza – stiti voi, campioana noastra olimpica, mondiala si europeana la scrima – le-a promovat in campania sa “Autentica” by AMB, dedicata Centenarului Marii Uniri.

Totul a inceput cu un tablou Artizan Urban pe care i l-am trimis in toamna Anei-Maria, un cadou construit special pentru ea, un fel de… omagiu, sa zicem, pentru toata munca pe care o depune, eforturile ei care fac Romania tot mai cunoscuta si indragita in lume. Iata, acesta este tabloul:

“E super tareee! Cata migala! Si detaliile… e minunat!”, a exclamat Ana-Maria cand l-a primit. Si asa i-a venit ideea sa ne invite in campania sa “Autentica” by AMB, organizată pentru sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire. Sub sloganul „Avem grijă de valorile noastre”, campania s-a desfasurat pe tot parcursul anului 2018 si a adus laolalta 100 de designeri romani de haine, incaltaminte si accesorii, iar noi ne-am simtit extrem de onorati sa ne numaram printre acestia.

La fel de aprig ne-a batut inima-n piept si cand Ana-Maria s-a fotografiat cu creatiile noastre si le-a postat pe paginile oficiale de Facebook si Instagram ale campaniei, alaturi de o scurta poveste despre noi, chiar a fost o surpriza! Iata fotografiile in care campioana noastra la scrima poarta accesoriile LaCercei:

Sursa foto: Facebook Ana-Maria Branza

Arata minunat, nu? La fel de minunat a fost cand ne-a invitat la evenimentul care a marcat incheierea campaniei, in ianuarie 2019, la Sala de Scrima Ghencea, unde accesoriile noastre au fost expuse si supuse unei licitatii cu scop caritabil: ajutarea unui copil afectat de o boala grava.

Din pacate, nu avem fotografii de la eveniment, pentru ca eram mult mai preocupati sa savuram momentul si discursul Anei-Maria, care a povestit, intr-un mod foarte haios, la cate incercari a supus-o aceasta campanie, cu zeci de sedinte foto, sute de e-mail-uri si mii de kilometri parcursi la volan. Dar vă putem arăta medalia super simpatică pe care am primit-o de la Ana-Maria la eveniment și pe care am adăugat-o la colecția de lucruri dragi a atelierului.

Sursa foto: Facebook Ana-Maria Branza

Va plac bijuteriile cu care Ana-Maria Branza a ales sa se fotografieze pentru campania sa? Le gasesti aici, aici si aici, daca vrei sa le vezi mai bine. Cine stie, poate le vrei cadou pentru cineva drag sau chiar pentru tine!

Sharing is caring