Nerecomandat celor slabi de inima!

Anul acesta ne-am imprietenit cu Dracula Film Festival pentru ca noua ne place de ei si lor le place de noi; ce sa mai, ne potrivim! Dracula Film Festival este un eveniment anual organizat de Asociaţia Culturala Fanzin şi prezentat de Viasat History. Festivalul este finantat de Primaria Municipiului Braşov, Consiliul Judeţean Braşov şi Centrul Naţional al Cinematografiei.

Despre DFF e musai sa va spunem ca este la a patra editie, incepe miercuri, 12 octombrie 2016, si se incheie duminica, 16 octombrie 2016,iar in cadrul sau vor fi proiectate filme horror, thriller, SF, supranaturale si fantasy.

Proiectiile vor avea loc in mai multe locatii din Brasov; pentru programul complet pe zile click aici, iar pentru cel pe locatii click aici.

In acest moment va spunem doar ca pe noi ne veti putea gasi in incinta Teatrului Sica Alexandrescu. Restul e mister… Vom reveni cu detalii cat de curand pe Facebook.

Daca nu va tine inima sa vizionati filmele inspaimantatoare pregatite de organizatori e ok… Puteti veni doar in plimbare pana la Dramatic ca sa ne vedeti pe noi, dati un check-in la festival si gata.

We won’t tell!

Sharing is caring

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *