Despre Targul de Craciun si colectia noua

Dragii nostri, a venit si momentul mult asteptat, si-anume Targul de Craciun din Sibiu pe care nu-l ratam pentru nimic in lume. Chiar daca suntem bastinasi Brasoveni, Sibiul a devenit a doua casa pentru noi in ultimii ani. In plus, ieri am urcat pe site mare parte din colectia noua si suntem foarte incantati de noile produse. Speram sa va placa si voua! Cu aceasta ocazie mareata va invitam in magazin.

Casuta Steampunk din 2015

Anul acesta, targul se va desfasura intre 18 noiembrie si 26 decembrie, iar pe noi, Casuta Steampunk, ne veti gasi la nr. 26, in apropierea masinutelor busitoare. Avem locuri in fata la accidente pe banda rulanta… E distractiv de privit.

Plecam spre Sibiu in data de 17 noiembrie foarte de dimineata ca sa amenajam casuta, dar asta va dura pana a doua zi, tocmai de aceea nu ne vom putea imparti corespunzator intre targ si site, prin urmare, comenzile plasate in perioada 17 noiembrie – 20 noiembrie vor fi expediate incepand de luni, 21 noiembrie. 

Acestea fiind spuse, back to work. Noi, cand plecam la Targul de Craciun, plecam cu tot cu atelier; e ca si cum ne-am muta in Sibiu si avem cam un camion de bagaje de pregatit.

Va multumim pentru intelegere si suport si va asteptam la Sibiu in Piata Mare!

Casuta Steampunk de la TCS

 

Sharing is caring

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *