Hai, sa sarbatorim 4 ani de LaCercei.ro!

LaCercei.ro a implinit 4 ani. A inceput ca un hobby aducator de relaxare si s-a transformat incet in activitate permanenta. Vrem sa sarbatorim acest moment alaturi de voi printr-un sale de 20% la toate pandantivele de pe site. Insa, inainte de toate, sa facem un rezumat!

In astia 4 ani s-au produs tot felul de schimbari in ceea ce ne priveste pe noi, dar si referitoare la activitatea noastra. Am trecut prin multe etape diferite si am tintit intotdeauna sa crestem, fie ca a fost vorba de varietatea produselor, de calitatea materialelor, de invatarea de tehnici noi sau de relatia cu clientii nostri.

Am pornit cu prezenta intensa la targurile de profil si cu o pagina de Facebook, apoi am construit un site pe care l-am schimbat de cateva ori deja (si sigur nu e forma finala). Incepand cu anul trecut am decis sa mergem mai rar la targuri pentru ca „Vama nu mai e ce-a fost” si pentru ca ne-am hotarat sa investim mai mult efort in tot ceea ce inseamna site-ul LaCercei.ro, in calitatea produselor noastre si in imaginea noastra online.

Am fost nevoiti sa renuntam la serviciile Postei Romane si sa optam pentru Fan Courier si suntem multumiti de alegerea facuta. Implementarea platii cu cardul a fost o alta schimbare importanta pe care ne bucuram ca am facut-o, mai ales ca se poate plati si in rate.

Trecand printr-o criza de identitate, am intentionat chiar sa schimbam numele cu unul mai reprezentativ stilului Steampunk, dar ne-am dat seama ca ne-am atasat de LaCercei.ro si nu ne-a lasat inima sa renuntam la el, asa ca am ales sa-i dam un sens clar: LaCercei.ro ofera cate o pereche de cercei cadou la fiecare comanda, forever… am zis! LaCercei.ro pentru ca… cercei cadou!

cercei steampunk LaCercei

De-a lungul timpului, am lansat multe produse noi si promitem ca nu ne oprim aici: avem o multime de idei care mai de care mai faine si mai Steampunk si le vom pune in practica foarte curand.

Nu ne-a fost usor, dar nu ne-a fost nici foarte greu pana acum. Avem inca mult de lucru si sunt o gramada de lucruri de imbunatatit, insa, atat timp cat va avem alaturi, le vom face pe toate.
In plus, ne place la nebunie sa facem ceea ce facem, iar asta este (zicem noi) unul dintre motivele pentru care LaCercei nu s-a transformat intr-un loc de munca si atat. Creatia ne trimite la copilareala si asta e foarte fain. Dar cel mai fain e feedback-ul primit de la cei care ne apreciaza, fie ca au fost alaturi de noi de la inceput ori s-au alaturat pe drum, a insemnat de multe ori stropul de putere de care aveam nevoie sa ducem cate un proiect pana la capat.

Ne apropiem usor de 10.000 de fani pe FB si vrem sa va multumim tuturor ca ne-ati fost alaturi in acesti patru ani. Si cum putem sarbatori impreuna aceasta aniversare a micutului nostru LaCercei.ro daca nu printr-un sale de 20% la toate pandantivele: AICI?

Sharing is caring

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *