Plastic Fantastic… Lover

De data asta am deviat usor de la traseu…
Ceva mi s-a-ntamplat, recunosc; mai demult, cand ma uitam in dulap, aveam de ales intre negru, negru, maro si… negru; dar, de ceva timp incoace, observ ca s-au mai luminat rafturile. Ba un turcoaz, ba un ocru, incet, incet nu mai e totul atat de dark cum era. Nu stiu exact despre ce e vorba, o fi vara, o fi soarele, nu stiu… dar mama e foarte bucuroasa cand mai vede cate o culoare pe mine si asta e o confirmare in plus ca sunt pe calea cea buna.

Aparent, starea asta mi-a afectat si impulsul creativ, plus Jefferson Airplane cu melodia lor, mixul perfect pentru un fel de nuca in perete. Explic imediat…

 

 

Stiu ca steampunk-ul inseamna culori sumbre si mult metal (preferabil ruginit) intr-o atmosfera usor macabra, iar treaba asta cu plasticul colorat e putin spus nepotrivita din doua motive, unu pentru ca e plastic si doi pentru ca e colorat… S-avem pardon, nu caut scuze, ci doar un nume nou care sa le faca dreptate: steamfunk pare in regula, nu?

Oricum ar fi, partea I e deja pe site AICI  si sper sa va placa si voua asa cum imi plac mie. Mai urmeaza chestii noi cu plastic fantastic pana cand raman fara materiale. Am zis!

Sharing is caring

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *