Avem un Electric Castle plin de emotii si promotii!

Suntem la Electric Castle pentru al doilea an la rand si e foarte tare! Si vrem sa dam din energia noastra misto celor care ne viziteaza la stand, asa c-am organizat niste cadouri, niste promotii…

Electric Castle este unul dintre „targurile” unde, clar, pentru noi, afacerile se imbina cu placerea. Pai, suntem aici, in Courtyard, zona care este amestecata cu una dintre scenele din festival, asa ca ne bucuram de muzica, super atmosfera, oameni misto si entuziasmati de tot ce se intampla. Normal, avem si noi anumite gusturi muzicale, ba chiar o sa absentam de la stand nitel cand vor urca pe scena artistii nostri preferati, dar nu conteaza: all in all, merita din plin sa fii aici chiar si numai pentru energia locului.

Sursa foto
Sursa foto
Sursa foto
Sursa foto

Daca mai pui si ca n-a plouat pana acum si, Doamne ajuta, nici nu sunt perspective pana duminica seara, credem ca editia asta de Electric va fi mai de succes pentru noi decat cea de anul trecut – cand am fost partener oficial al festivalului, adica am venit cu cercei si pandantive tematice pe care le-am comercializat in zona de merchandise.

De data asta, expunem in zona de targ, aka Courtyard, si ne reperezi de la distanta gratie cutiei steampunk pe roti pe care o folosim drept stand – am scris despre asta aici: suntem spre dreapta, in colt, cum te uiti incoace.

Sursa foto

Avem la noi de toate si inca ceva pe deasupra, pentru ca am creat produse noi, special pentru acest eveniment. Asa ca te asteptam la admirat, pozat, probat, cumparat, cadorisit, ce vrei tu, cu urmatoarele bunatati. Doar vino:

Tot felul de accesorii steampunk cu teme muzicale:

Cercei, brose, pandantive, butoni – deci atentie, doamnelor, ca domnii nu prea sunt in dispozitie de shopping in general, mai ales la un festival.

Colectia de cercei de vara

Despre care am scris aici – cei mai usor si mai colorati cercei, care merg fantastic la tinutele uschite de festival, deci ni se pare normal sa vii macar sa-i vezi. Si sa-i asortezi.

„Cutia cu cercei”

Din care iti poti alege un cadou daca faci la noi cumparaturi in valoare de cel putin 20 de lei. Chiar nu stii de unde se poate ivi noua ta bijuterie preferata. Deci vino odata!

„Cutia cu maimute”

Aici, orice produs costa 10 lei. Acum e momentul sa-ti mai pui la punct arsenalul de accesorii steampunk, e la oferta.

Cupon de reducere de 20%

La fiecare cumparatura facuta la targ. Cuponul poate fi folosit pentru comenzile de pe www.lacercei.ro si este valabil pana pe 31 august, ca sa iei de pe site orice vrei, in tihna.

Asadar, te asteptam ne vizitezi pana duminica, intre 11:00 si 23:00, la intrarea in Courtyard, pe dreapta. Tu iti mai clatesti ochii, noi ne mai incarcam cu energie, mai schimbam o impresie, o bucurie… Electric Castle magic tuturor!

Sursa foto

Sharing is caring

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *