Avem un nou stand: cutia steampunk!

Pentru ca ne saturaseram de carat mese, panouri, sevalete, papornite si asa mai departe pentru fiecare deplasare la vreun targ, ne-am gandit, am proiectat, am masurat si am construit un stand pentru expunere in stilul nostru steampunk.

In afara de faptul ca ne era mereu foarte incomod sa ne trambalam cu toate acareturile de targ dupa noi de fiecare data, nici nu aveau un aspect unitar si nici nu erau in ton cu imaginea marfii noastre dichisite; dar na, timpul tot nu ne permitea sa lucram pe partea asta de logistica, dat fiind ca am fost mereu foarte prinsi cu creatia si cu rafinarea procesului de fabricare de produs, atat pentru LaCercei, cat si pentru Artizan Urban.

De cateva luni, insa, am tot copt o idee in directia asta: o cutie incapatoare care sa se transforme intr-un stand pentru expus produse la nevoie, care sa ne dea o imagine noua in lume. Pe baza ideii am facut o schita, cu care ne-am dus la mama, proiectant de mobila de meserie, care ne-a mai facut cateva modificari. Deh, ca omul care vede lucrurile in parametrii corecti ca sa stea obiectul in picioare.

Partea de detalii functionale a standului a fost rezolvata de tata – inginer, specialist in constructii metalice – care a facut o treaba minunata: sudura este impecabila, iar sistemul de demontare si montare presupune doar patru suruburi si o cheie!

Doar ca a zis ca nu mai face asa ceva niciodata, ca tare complicat a fost de calculat si optimizat pe nevoile si dimensiunile date de noi. Deci nu va aruncati sa ne comandati asa ceva, ca nu va putem ajuta.

Cam o luna a durat tot procesul de la schita la obiectul final, pentru constructia caruia am folosit placaj si cornier metalic, iar manerele sunt luate de la un scaun cu rotile dezafectat. Ornamentul de pe latura frontala este facut din foi si pinioane de la o bicicleta, iar dimensiunile i-au fost calculate dupa cele ale portbagajului – deci va dati seama la ce trebuie sa ne uitam daca ne-om schimba masina…

In afara de faptul ca arata mult mai bine decat struto-camila de stand cu care mergeam pana acum la targuri, cutia steampunk are roti, deci este mai usor de manevrat, are spatiu de depozitare pentru obiectele care nu sunt expuse, plus ca ofera spatiu de expunere mai mult si mai organizat; cum s-ar zice, ne-a ajutat sa imbunatatim the user experience la targuri.

In concluzie, noi zicem ca-i utila si frumoasa foc. Si speram sa ne aduca noroc! Va asteptam si pe voi sa o admirati incepand cu acest weekend la targul din Piata Sf. Ioan din Brasov (in spate la Aro Palace), astazi (vineri) intre 16:00 si 20:00, iar sambata si duminica intre orele 10:00 si 18:00.

Sharing is caring

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *