„Bate vantul frunzele…” steampunk!

Ne place simbolul „copacul vietii”, iar clientii care ii cunosc semnificatia sunt innebuniti dupa el. Insa noua noastra colectie pune in prim-plan niste simboluri vegetale dragi si familiare tuturor.

Cum ne uitam noi asa, intr-o dupa-amiaza cu soare bland, pe geamul mare de la atelier si admiram peisajul din curte si imprejurimi, ne-a lovit revelatia: a venit toamna! Da, a trebuit sa ne uitam pe fereastra ca sa ne dam seama de asta, ca, oricum, aici, la noi, langa Brasov, e racoare mai mereu, nu ne plangem de canicula, asa ca vara e cam ca primavara. Sau ca toamna.

Dar culorile cu care se impauneaza acum natura nu se compara cu spectacolul niciunui alt anotimp. A, culorile… Cand eram mici, strangeam frunze uscate de pe jos, si galbene, si ruginii, si caramizii, si verzulii si in toate nuantele cu „ii” pe care le scutura toamna de pe crengi. Le legam in buchete, le puneam la presat sau le lipeam pe foi de hartie si ieseau niste tablouri… Pacat ca nu tineau mult, tare efemera frumusete mai era…

Asa ca ne-am gandit sa facem minunile toamnei sa dureze cu o colectie dedicata acestui anotimp care ne da emotii atat de complexe: ba-l iubim pentru nuantele in care transforma natura, ba-l uram pentru furtuni si noroi, ba ne induioseaza cu lumina aurie in care scalda lumea si care pare, in mod subit, mai buna si mai generoasa, ba ne face sa ne amintim de cei dragi si sa le cautam apropierea in zilele nesfarsite cu ploi marunte si atmosfera tacuta. Oricum ar fi toamna, oricat ne-ar incurca planurile uneori, nu ne putem imagina o succesiune de anotimpuri fara ea.

In noua colectie cuprindem toate tipurile de bijuterii si accesorii cu care ne-am obisnuit publicul: cercei, pandantive, inele, bratari, seturi, butoni, lucrate in nuantele proprii acestui anotimp atat de ofertant si fascinant din punct de vedere vizual. Am folosit nuante de verde, mult galben si ocru, mult cupru si grena, dar si tuse de negru, alb si argintiu.

De asemenea, elementele principale in jurul carora se invarte compozitia steampunk din piesele acestei colectii sunt, clasic, simboluri ale toamnei: frunze si copacei. Aveam multe multe in inventarul atelierului, probabil si asta ne-a inspirat, la nivel subconstient, sa punem cap la cap o colectie de sezon.

Ce este special la noile produse tine de materialele folosite: am mers pe o combinatie inedita de lemn cu rasina si metal, cu o tehnica ce necesita mai mult timp efectiv de lucru, precum si mai multa migala si rabdare pentru mai toate etapele de productie pana la finisare. Dar sigur clientii nostri vor remarca si aprecia caracterul special al noii colectii, astfel incat suntem super impacati cu tot efortul depus.

Ti-am atras atentia cu aceste ocheade in noua colectie? Vino weekend-ul acesta la targul din Piata Sf, Ioan din Brasov (in spatele Hotelului Aro) ca s-o vezi integral, s-o vezi bine, s-o pipai si sa te admiri cu accesoriul tau preferat in oglinda de la stand, sa pleci acasa cu ceva frumos, de sezon, de feeling melancolic, bun si bland.

Sau, daca suntem prea departe pentru tine, poti admira colectia de toamna pe site dupa 1 octombrie, pentru ca, pana atunci, ne ocupam cu marea campanie online de Sales 50% – intra aici ca sa vezi toate produsele la jumatate de pret, mai sunt doar cateva zile, e pacat sa le ratezi!

Sharing is caring

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *