Venim cu ceva nou la Corporate Gifts Show!

Artizan Urban isi face iar iesirea in lume: la un eveniment de networking dedicat comunitatii de afaceri. Va povestim aici despre ce pregatim, dar va invitam sa ne vizitati ca sa va convingeti cat de versatile pot fi cadourile noastre.

Cate pixuri, cani, agende, tricouri, sepci, rame foto, portvizituri, baterii externe pentru telefon, sticle cu diverse bauturi, lumanari parfumate sau, poate, seturi de accesorii de bucatarie sau seturi fashion, toate personalizate, ai pe-acasa?

Parca in fiecare an apare cate o moda in ce priveste cadourile corporate sau parca toate firmele isi fac cumparaturile de gen de la acelasi furnizor… Cum ar veni, anul asta se poarta seturile de birou inscriptionate, anul urmator – seturile de somelier pentru domni si obiectele home deco pentru doamne si tot asa…

Deci nu-i de mirare ca piata asta tanjeste dupa un suflu nou, deosebit, unic, pe care Artizan Urban il poate aduce. Dupa ce am lucrat cu primii clienti business si am vazut ce poate iesi din nevoile lor, mestereala noastra si ideile puse la comun, ne-am hotarat sa ne orientam masiv spre acest tip de colaborari si sa participam la Corporate Gifts Show, eveniment dedicat industriei obiectelor promotionale.

Vom aduce in fata comunitatii de afaceri tablourile noastre lucrate 100% manual, din materiale reciclate, dar si seturi si butoni LaCercei, ca sa nu-l neglijam pe fratele mai mare si mai cunoscut publicului, care merita si el o sansa in lumea corporate.

Tablourile au diverse dimensiuni – de la A6 pana la A3 – si ofera multiple posibilitati de personalizare – de la tehnica de finisare, culoarea fundalului, pana la tipul de rama folosit – pentru a putea satisface cele mai diverse nevoi de cadorisire corporate. Sau de identificare a unei cai de colaborare pe partea de branding, de exemplu, pentru ca lucram cu succes si logo-uri de companie. Iata cateva din portofoliul nostru:

Nu va aratam in detaliu cu ce ne-am pregatit pentru Corporate Gifts Show pentru ca nu vrem sa stricam surpriza; n-ar fi frumos sa va furam sentimentul placut de a descoperi pe viu, la standul nostru, caracterul unic si deosebit al creatiilor Artizan Urban, precum si felurile in care pot fi adaptate dorintelor voastre. Asa ca va asteptam in vizita.

Ne gasiti la Corporate Gifts Show la Romepo, Pavilionul B1, de miercuri pana sambata (9-12 octombrie), intre orele 10:00 si 18:00 in timpul saptamanii si intre 10:00 si 16:00 sambata. Pentru acces gratuit la eveniment, va puteti inscrie aici. Sezonul sarbatorilor se apropie, sigur veti avea nevoie sa va aratati aprecierea pentru colegi, parteneri, sef…

Sharing is caring

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *