Hai la cafea cu aroma steampunk!

Ne bucuram tare cand drumurile ni se intersecteaza cu oameni care au aceeasi pasiune ca noi: stilul steampunk. Iar daca reusim sa si lucram impreuna, ne consideram norocosi cu adevarat.

Ii stim de ceva timp pe oamenii de la Cafeteca si-am rezonat cu ei din prima, pentru ca si lor le plac rotitele si mecanismele si chestiile vechi, adica stilul industrial/steampunk, in care isi decorasera ambele locatii pe care le aveau la momentul respectiv in Brasov.

Inchipuiti-va ce placere pe noi sa putem bea cafeaua intr-un decor cu o tematica atat de draga sufletului nostru, sa ne relaxam, sa ne bucuram de arome si, pur si simplu, sa lasam ideile pentru LaCercei si Artizan Urban sa ne invadeze in acele momente de relaxare! Un fel de „cine se-aseamana se-aduna si-si beau cafeaua impreuna”.

Partea si mai tare este ca si lor le-a venit ideea sa colaboram, asa ca, acum cateva saptamani, ne-au cerut ajutorul pentru deschiderea celei de-a treia locatii, Cafeteca Business Park.

Oficial, am creat firma (logo-ul) pentru cafenea; neoficial, oamenii ne-au dat o mare bucata de plexiglas – care urma sa fie agatat la intrarea in cafenea, pe exterior – si mana libera ca sa o decoram dupa cum ne taie capul in stil steampunk.

A fost destul de complicat, ne-a luat cam 10 zile cu totul. Am avut niste emotii incredibile cu asezarea pieselor si echilibrul compozitiei, unde mai pui ca am pazit rasina peste noapte, ca sa nu adune bule de aer care sa strice toata lucratura, dar credem ca ne-a iesit destul de bine, in cele din urma.

Iar, odata cu noua locatie, s-a mai putut realiza o dorinta a noastra si a celor de la Cafeteca deopotriva: sa expunem la ei din produsele noastre, pentru care am avut onoarea sa ne alegem unul dintre rafturile decorative din incinta.

Asa ca, data viitoare cand aveti chef de un loc nou si misto pentru baut cafeaua, cu prietenii sau cu partenerii de afaceri – ca doar nu e amplasata degeaba in Coresi Business Park – speram sa aveti si chef de shopping si sa alegeti aceasta Cafeteca drept loc de intalnire.

S-avem o vara pe saturate, cu cat mai multe proiecte interesante!

Sharing is caring