Mergem la Comic Con cu super eroi. Te asteptam pe la noi!

Ai zice ca, prin natura noastra steampunk, e absolut normal sa fim expozanti la un eveniment precum East European Comic Con (24-26 mai, Romexpo), adica adunarea anuala de super-eroi, personaje de filme SF sau de jocuri pe calculator. Dar legatura este mult mai profunda decat atat si ne bucuram ca avem ocazia sa povestim despre ea.

Stiti, nu doar baietii sunt innebuniti dupa jocurile pe calculator. Buna, sunt Diana, partea feminina a LaCercei.ro si fana inraita a… fantasticului vizual. De fapt, insasi ideea mestesugului in cheie steampunk mi-a venit de la un joc video pe care am inceput sa-l joc acum foarte mult timp: Syberia.

Apoi, am jucat si partea a doua, si pe-a treia, si The Longest Journey, si Dreamfall, si Machinarium, si The Room Series, si…si… adica, sa ne intelegem: sunt fanatica in privinta jocurilor care ma prind si sunt ok cu asta. Am haituit zece ani Internetul ca sa aflu cand o sa iasa partea a treia din Syberia, de exemplu, how about that for a passion?

Nici cand vine vorba despre serialele preferate nu pot spune ca sunt mai relaxata. Stiu numele actorilor, le pot reproduce replicile, imi amintesc scene intregi si greselile de regie; evident, serialele la care ma refer sunt tot din zona asta, a fantasticului: Lord of the Rings, Harry Potter, Game of Thrones, Lost, Fringe, The 10th Kingdom. Ce pot sa spun? Imi plac povestile din alte lumi!

Asa ca nu mi-a venit greu ideea sa inscriu LaCercei.ro ca expozant pentru Artists Alley la Comic Con-ul nostru, din Bucuresti, insa mult timp am ezitat sa fac asta, ma gandeam ca nu avem ce sa cautam acolo cu tipurile noastre de produse. Pana anul trecut, cand am mesterit, in joaca, primul tablou cu dragoni, de la care a si plecat noul nostru proiect – Artizan Urban – despre care poti citi aici.

Deci ne-am inscris la COMIC CON, iar ei ne-au acceptat.

Sursa foto

Prin urmare, acum suntem in focurile pregatirilor ca sa aducem la acest eveniment fix ce trebuie: supereroi si simboluri din filme, seriale si jocuri pe care le iubim; venim cu o trupa de Ironmen, Spidermen, Supermen si Wonderwomen dupa noi, ca sa ne incadram perfect in peisaj, daca tot ne-am facut curaj.

Asa ca lume, lume, va asteptam sa ne vizitazi weekend-ul acesta la East European Comic Con 2019 de la Romexpo intre urmatoarele ore:

  • Vineri: 15:30-21:00
  • Sambata: 10:00-20:00
  • Duminica: 10:00-20:00

Pentru detalii despre acces, program si activitati, va recomandam website-ul oficial al evenimentului. Forta fie cu voi cand o sa intrati in locatie, ca se anunta multe ocazii de distractie!

Sharing is caring