Vrem sa ne extindem in acest an: am lansat Artizan Urban!

Ne-am tot luat cu sarbatorile de iarna si cu cele ale dragostei si cu cele ale martisorului si tot n-am apucat sa va povestim despre copilul nostru mai mic, dar un pic mai sofisticat decat LaCercei: este vorba despre Artizan Urban, un proiect pe care l-am gandit ca pe o alternativa reala, creativa, pentru cadourile lipsite de personalitate, destinate cu precadere mediului de afaceri.

Ca vrei sa-i oferi sefului ceva deosebit – nu intrebam cu ce ocazie – sau poate ca tu esti seful si vrei sa le faci angajatilor o surpriza placuta, ai o multime de idei de cadouri la dispozitie in portofoliul Artizan Urban. Iar daca imaginatia ta o depaseste, totusi, pe a noastra, o sa incercam sa ne ridicam la inaltimea dorintei tale, doar sa ne prezinti ideea.

Practic, este vorba despre tablouri steampunk in care imbinam piese electronice sau ale ceasurilor carora le-a trecut timpul, dar si bucati reciclate de lemn sau de plastic. Pana acum, din atelierul nostru au iesit lucrari inedite, cu unicorni si stomatologi, simboluri din Game of Thrones sau sigle ale unor marci de renume, precum BMW sau Apple. Iata cateva exemple cu care ne mandrim.

logo apple artizan urban tablou

logo bmw artizan urban

luptator scrima artizan urban

aparat foto artizan urban

logo apple artizan urban

logo swiss pharm artizan urban

Dar am lucrat si pe teme mai clasice, precum cea auto-moto, astfel incat ii putem ajuta si pe pasionatii de autoturisme sau motociclete cu o serie de cadouri creative. Serios, arunca o privire!

masina steampunk artizan urban

motocicleta steampunk artizan urban

Dat fiind ca tot ce lucram sub umbrela Artizan Urban se face la comanda si 100% manual, fiecare produs este unicat, iar colaboratorii tai in afaceri – fie ca iti sunt colegi sau parteneri – vor fi impresionati de idee, precum si de meticulozitatea si de creativitatea cu care am pus-o in practica. Ti se pare ca ne laudam? Pai, de vreme ce o fac clientii nostri, de ce n-am face-o si noi? Vezi aici toate recenziile.

Tu trebuie doar sa ai o primavara frumoasa, cu multe prilejuri de sarbatorit, acasa ori la birou. Pentru ca om vorbi noi despre cadouri de business”, dar oricarei persoane dragi i-ar placea un astfel de tablou.

Sharing is caring