Ai o idee trasnita de cadou? Intra pe site-ul Artizan Urban cel nou!

Am reusit sa-l scoatem in lumea online cum se cuvine pe fratele mai mic al LaCercei.ro: brandul Artizan Urban a primit un website nou, dinamic si prietenos, prin care orice idee indrazneata primeste sansa sa devina un cadou unic, de nepretuit.

Procesul prin care o idee se transforma intr-o creatie Artizan Urban nu este niciodata acelasi, nici ca timp de lucru, nici ca procedura, pentru ca facem totul manual si cu suflet – am mai scris cate ceva despre asta aici. Astfel incat noul website Artizan Urban este unul de prezentare a portofoliului, a serviciilor pe care le oferim sub umbrela acestui brand si a modului in care ideile voastre pentru cadouri deosebite pot deveni realitate cu ajutorul nostru.

Este si motivul pentru care nu veti gasi un magazin atasat noului site; nu dispundem – si nici nu ne-am propus sa dispunem – de un stoc de creatii Artizan Urban pe care sa le comercializam printr-un shop online, ci mesterim tablourile sau logo-urile la comanda, conform pasilor pe care ii gasiti aici. Deci mai toate produsele care apar pe site sunt lucrari care bucura deja sufletele destinatarilor si ale tuturor celor care le admira expuse.

Avem, intr-adevar, cateva piese Artizan Urban – dar cateva, de numarat pe degetele de la ambele maini – cu care ne laudam la targuri si care servesc drept inspiratie pentru clientii aflati in cautarea unui cadou deosebit.

Si, pentru ca oricine isi doreste un cadou unic, potrivit perfect preferintelor, gusturilor si valorilor destinatarului, am creat aceasta cale de comanda personalizata, prin noul website.

Care, apropo, arata foarte vesel si prietenos, nu? Sincer, n-am stat mult sa bibilim aspectul cromatic, pentru ca galbenul a fost o alegere fireasca, dat fiind ca este culoarea cea mai apropiata de nuanta rotitelor de ceas, principala noastra materie prima in mestereala steampunk.

Plus ca merge foarte elegant cu alb si negru si foarte interesant cu tonurile de gri. Asa ca am lasat culorile puternice pentru fotografiile de produs sau de ilustratie, acolo unde am simtit noi ca este necesar sa va indreptati atentia.

Cu acest website, ne adresam atat clientilor persoane fizice, cat si companiilor, insa pentru acestea din urma oferim si un serviciu special: organizare de ateliere de creatie, fie de bijuterii steampunk, fie de tablouri. Ne place atat de mult ce facem si ne aducem atat de bine aminte de satisfactia pe care ne-au oferit-o primele noastre accesorii mesterite cu migala, precum si de bucuria cu care oamenii le-au cumparat, incat ne-am gandit sa oferim si altora ocazia sa faca cunostinta cu aceste emotii, ca nu se stie de unde sare iepurele si pasiunea pentru mestesugit.

Daca va place ideea, e super simplu sa o punem in practica: va strangeti mai multi colegi si-i faceti o sugestie sefului sa ne contacteze. Noi suntem pregatiti sa venim sa va instruim intr-ale lucrului linistitor si feeric steampunk.

Si, desigur, ca o familie ce suntem, am creat pe noul site si o legatura catre fratele mai mare LaCercei.ro pentru clientii care au de facut cadouri multe si marunte, dar la fel de semnificative pentru relatia personala sau profesionala pe care doresc s-o celebreze.

Suntem tare mandri de noua carte de vizita virtuala a brandului Artizan Urban si ne dorim s-o rasfoiti cu la fel de mult drag cu care noi am construit-o. Nici nu mai conteaza ca a durat cateva luni si ne-a mancat cateva (mai multe) nopti; e fix ca-n viata reala: odata ce s-a nascut copilul si e bine, sanatos, roz si frumos, toata durerea facerii s-a uitat, acum ne bucuram de el.

Iar voua va dorim sa aveti cele mai nastrusnice idei pe care sa le transformam in cele mai deosebite si indragite cadouri.

Sharing is caring

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *